Carrosseriebouw Hartog-Est Waardenburg

Over ons

Wij bouwen transport. Meer precies: Hartog-Est levert maatwerk carrosserieproducten voor klanten met uiteenlopende transportvragen, in diverse branches.

Het leveren van kwaliteitsproducten en -diensten staat bij ons voorop, maar het persoonlijke contact met onze klanten vinden we net zo belangrijk. Ons doel is om samen met onze klanten te komen tot de best mogelijke transportoplossingen. Dankzij deze prettige samenwerkingen kunnen we bogen op een trouwe vaste klantenkring, vaak uit de regio, die jaar na jaar dankbaar gebruik blijft maken van de brede transportexpertise van Hartog-Est.

Maar ook nieuwe klanten uit binnen- en buitenland weten de weg naar Waardenburg te vinden. Bijvoorbeeld voor onze E-Loader, de door Hartog-Est ontwikkelde standaard open laadbak, voor onze speciaal ontwikkelde hefvloersystemen of voor onze snelle reparatieservice. Met elke transportvraag gaan de juiste vakmensen uit ons team aan de slag, met de benodigde kennis en ervaring. En hebben we de expertise nét zelf niet in huis? Dan kunnen we putten uit ons uitgebreide netwerk van specialisten met wie we regelmatig samenwerken. Daarnaast houden we continu oog voor nieuwe ontwikkelingen in de branche, zodat we ook in de toekomst perfect kunnen blijven inspelen op de nieuwste transportvragen. Elektrisch vervoer? Zelfrijdende trucks? Platooning? Wij zorgen dat we er klaar voor zijn!