Carrosseriebouw Hartog-Est Waardenburg

Contact

Hartog-Est is gevestigd op bedrijventerrein Slimwei in Waardenburg, centraal gelegen vlak langs de A2 en op een steenworp afstand van de A15. Ons team van carrosseriespecialisten staat altijd voor u klaar om u verder te helpen met al uw transportvragen.

 

Ons adres:

Zandweistraat 17

4181 CG Waardenburg

T 0418-654025

E info@hartog-est.nl

 

Openingstijden:

maandag–vrijdag 7.30–16.30 uur

zaterdagochtend op afspraak

 

 

KvK-nummer: 11003030 / BTW-nummer: NL81 14 46 839 B01

Jorrit den Hartog
directeur/eigenaar

“Ruim 190 jaar is ons familiebedrijf nu actief in de carrosseriebranche. Ik ben er trots op om als vijfde generatie in onze familie nu dit mooie bedrijf in het Rivierengebied te leiden. Én om samen met het team om mij heen steeds weer nieuwe, uitdagende transportproducten te kunnen leveren. Producten die voortkomen uit het jarenlange vakmanschap van Hartog-Est maar die zeker ook gericht zijn op de toekomst.

“Behalve mijn interesse voor de lange historie van ons carrosseriebedrijf, houd ik mij namelijk volop bezig met de nieuwste ontwikkelingen in de transportwereld. Ik leg graag nieuwe contacten, ga regelmatig interessante samenwerkingen aan en probeer zo een rol te spelen in het transport in de regio – én daarbuiten – richting de toekomst. Laat Hartog-Est ook u vooruit helpen!”

Na de Hartog-Est uren…

“Als ik ’s avonds voldaan de deur van Hartog-Est achter mij dichttrek, houdt mijn betrokkenheid bij onderwerpen als technologie en innovatie, mobiliteit, ondernemerschap en maatschappelijke vraagstukken niet op. Ook in mijn vrije tijd blijf ik graag op de hoogte van alles wat er speelt binnen deze thema’s. Daarnaast zoek ik natuurlijk regelmatig de nodige ontspanning, die ik vind in muziek, film, sport (squash en fietsen) en genieten van lekker eten en drinken. En niet te vergeten: ik breng graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Mijn zoon Emiel (9) deelt gelukkig mijn interesse in technologische ontwikkelingen en heeft vooralsnog de ambitie ooit een baanbrekend robotontwerper te worden! Wie weet wel binnen Hartog-Est…?”

Hieronder deel ik graag wat van mijn favoriete websites, die hopelijk ook u veel inspiratie zullen bieden:

https://futurism.com

http://bigthink.com

https://interestingengineering.com

Meer over mijzelf is te vinden op mijn persoonlijke social media via de links hieronder.

Lees meer
Neem contact met mij op: