Carrosseriebouw Hartog-Est Waardenburg

Carrosseriebouw

Bij Hartog-Est zien we het als een uitdaging om maatwerk carrosserieën te leveren, steeds weer toegespitst op de specifieke wensen van onze klanten. Dat doen we voor uiteenlopende branches, van logistiek tot grond-, weg- en waterbouw en van groenvoorziening tot evenementenverzorging. Samen met onze klanten zoeken we naar de beste oplossingen voor elke vervoersvraag. Of dit nu gaat om een specialistische carrosserie met bijvoorbeeld een hydraulische hefvloer of het opbouwen van een van onze standaardproducten. Zo kunnen we u de in eigen huis ontwikkelde E-loader leveren, een standaard lichtgewicht, open laadbak met talloze extra opties.

Ook kunnen we met de Sortimo-bedrijfswageninrichting een bestelwagen of carrosserie optimaal indelen en kunnen we via onze samenwerking met Just Drive vele klanten aan een gunstig geprijsde, standaard transportoplossing helpen. Waar gewenst breiden we die zelfs uit met een ‘Hartog-Est’ maatwerk toevoeging.

Klik op de producten hieronder om te zien wat wij op carrosseriegebied voor u kunnen betekenen.

Carrosseriefabriek Hartog-Est

Welkom bij Hartog-Est, dé transportbouwer in het Rivierengebied! Al sinds 1825 leveren wij met ons bedrijf transportoplossingen voor uiteenlopende wensen. Van een eenvoudige open laadbak tot een koelcarrosserie voor biertransport en van een bestelwageninrichting tot een hydraulisch aangedreven hefvloer in een trailer: Hartog-Est bedenkt en bouwt het. Ons team bestaat uit mensen die graag meedenken met onze klanten in diverse branches en vervolgens maatwerk carrosseriebouw afleveren. Op deze manier hebben we al vele specialistische producten ontwikkeld voor uitdagende vervoersvragen. Liever een standaardoplossing? Hartog-Est biedt een aantal standaard carrosserieproducten die wij zelf opbouwen en monteren. Ook voor reparatie, onderhoud en schadeherstel kunt u uiteraard bij ons bedrijf in Waardenburg terecht.